Flux-stiri

Cîţu: România nu va rămâne fără Guvern. Cine spune că acesta trebuie să cadă este iresponsabil

  • Premierul a declarat, că în fiecare zi apar noi probleme, iar guvernul trebuie să fie prezent.
  • Cîţu a răspuns că știe doar de „o alianță clară” între USR şi AUR în Parlament.

Premierul României, Florin Cîțu, afirmă că nu va permite ca România să rămână fără Guvern.

„Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă care se gândește doar la propriile interese”, a menționat premierul.

Premierul a declarat, vineri seară, că în fiecare zi apar noi probleme şi este nevoie de guvern.

„Avem ordonanță de urgență pentru compensarea facturilor la iarnă, suntem în plină pandemie, poate e nevoie să alocăm resurse. Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă care se gândește doar la propriile interese. Cine se gândește să dea jos guvernul în acest moment va trebui să răspundă și va răspunde în fața românilor la un moment dat”, a declarat, vineri seară, Florin Cîţu.

Întrebat dacă va negocia cu PSD pentru susținerea în Parlament, Cîţu a răspuns că știe doar de „o alianță clară” între USR şi AUR în Parlament şi că USR negociază cu PSD pentru voturi să dea jos Guvernul.

„Eu nu știu de alte negocieri”, a încheiat prim-ministrul.

The post Cîţu: România nu va rămâne fără Guvern. Cine spune că acesta trebuie să cadă este iresponsabil appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code