Flux-stiri

Crește prețul apartamentelor. În luna martie, apartamentele din România s-au vândut cu 11% mai scump decât anul trecut

  • În București, prețul pe mp a fost de 1.825 €, în timp ce în Cluj-Napoca a fost de 2.651 €/mp.
  • Durata de viață a anunțurilor cu proprietăți de vânzare a scăzut.
  • Oamenii au devenit mult mai interesați de vânzarea proprietăților.

Crește prețul apartamentelor. În luna martie, apartamentele din România s-au vândut cu 11% mai scump decât anul trecut. În București, prețul pe mp a fost de 1.825 €, în timp ce în Cluj-Napoca a fost de 2.651 €/mp. Și durata de viață a anunțurilor cu proprietăți de vânzare a scăzut. Acestea rămân pe site cu 41% mai puțin timp decât anul trecut. Ceea ce înseamnă că oamenii au devenit mult mai interesați de vânzarea proprietăților.

„Avem doi factori. Primul factor vine ca urmare a modificărilor fiscale realizate de guvern anul trecut. O parte din facilitățile acordate firmelor de construcții au dispărut și avem și modificări ce se aplică de anul acesta, în sensul în care microîntreprinderile trebuie să îndeplinească anumite condiții. Erau destul de mulți constructori ce aveau angajații împărțiți pe firma de construcții și pe microîntreprindere. Atunci, impozitele erau mai mici, ceea ce însemna că puteau să țină sub control costul, respectiv ”, a spus Antoanela Comșa, expert imobiliar, la Aleph News.

Citește și

The post Crește prețul apartamentelor. În luna martie, apartamentele din România s-au vândut cu 11% mai scump decât anul trecut appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code