NEWSNET
Braking News leontiuc

Groapă de gunoi creată rromi în Piața Traian din Timișoara

Timișoara a devenit bătaia de joc a cetățenilor de etnie rromă care nu-și declară veniturile, averile și nici modul în care au dobândit proprietăți în zonele istorice ale Timișoarei. Astfel pe una din străzile de centru istoric secundar, lângă clădiri ce poartă amprenta eclectismului, pe un teren furat de la stat prin acte falsificate, se depozitează ilegal gunoaie. Amintesc că este vorba de o stradă importantă cu linie de tramvai chiar în zona istorică a Pieței Traian. Șobolanii se înmulțesc în voie iar cetățenii de etnie rromă aruncă aici gunoaie.

Totul este posibil datorită primarului care prin decizii iresponsabile a introdus circulația în Piața Traian deși cunoaște că acest aspect conduce la surparea unor clădiri istorice. Primăria și Poliția tolerează aceste manifestări, de altfel așa cum am mai arătat , Timișoara este din ce în ce mai murdară deși ne pregătim să devenim capitală culturală.

Iată cum un teren cu potențial imobiliar uriaș devine groapă de gunoi, ilegală.

Marius Leontiuc

Hits: 44

Marius Leontiuc
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii