Flux-stiri

Începe campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare. Ce trebuie să știm despre vot

  • Începe campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare.
  • Pe 9 iunie, alegi primarii, consilierii, locali, președinții de consiliu județean și consilierii județeni.
  • Campania electorală începe pe 10 mai, la ora 00.00 și se încheie pe 7 iunie, ora 07.00.

Începe campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare, care se va încheia pe 8 iunie, la ora 7 dimineața. Pe 9 iunie, alegi primarii, consilierii, locali, președinții de consiliu județean și consilierii județeni, dar și cei 33 de europarlamentari care vor reprezenta România în Parlamentul European.

Campania electorală începe pe 10 mai, la ora 00.00 și se încheie pe 7 iunie, ora 07.00. Votarea are loc duminică, 9 iunie, între ora 07.00 și ora 22.00. 18.023.414 de români își pot exercita dreptul de vot la alegerile locale și alegerile europarlamentare.

Alegătorii care la ora 22,00 se află în localul secţiei de vot pot să îşi exercite dreptul de vot. La alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie vor fi deschise 18.955 de secții de votare în România.

„Astăzi a început la ora 07.00 campania electorală. Competitorii politici știu că trebuie să dezafecteze toată propaganda politică pe care au făcut-o până astă noapte la ora 00.00 și în campania electorală au voie să desfășoare numai anumite activități politico-electorale”, a explicat Toni Greblă, președintele Autorității Electorale Permanente, la Aleph News.

Citește și

The post Începe campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare. Ce trebuie să știm despre vot appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code