Flux-stiri

Leo Messi este învinuit că „s-a vândut diavolului”. Contractul care îl pune pe starul argentinian într-o situație jenantă

  • În luna mai, superstarul sud-american a semnat un contract pentru promovarea Arabiei Saudite, ţară care va aplica pentru a găzdui Cupa Mondială din 2030.
  • Leo Messi este învinuit că „s-a vândut diavolului”, după cum titrează The Athletic.
  • Este vorba de un contract cu mai multe zerouri, semnat în luna mai trecut de campion pentru promovarea Arabiei Saudite în lume.

În luna mai, superstarul sud-american Leo Messi a semnat un contract pentru promovarea Arabiei Saudite, ţară care va aplica pentru a găzdui Cupa Mondială din 2030, dar a cărei naţională tocmai a învins Argentina, producând prima mare surpriză de la actuala ediţie de la Cupa Mondială.

Leo Messi este învinuit că „s-a vândut diavolului”, după cum titrează The Athletic. Este vorba de un contract cu mai multe zerouri, semnat în luna mai trecut de campion pentru promovarea Arabiei Saudite în lume.

Eşecul cu Arabia Saudită, 1-2, l-a aruncat pe Messi în vâltoarea polemicilor, mai ales că „Puricele” a mers pe teren, în primul joc din faza grupelor.

Termenii acordului nu au fost dezvăluiţi, dar se spune că Ronaldo, eternul său rival, ar fi refuzat 5 milioane pe an, iar contractul lui Messi ar fi de 5 ori mai mare.

Pe Twitter încă există fotografiile lui Messi din luna mai, în timp ce admiră un apus de soare la Jeddah, la bordul unui iaht, sau sărbătorit de ministrul Turismului, Ahmed al-Khateeb.

Dar scurtcircuitul nu s-a încheiat aici. Pentru că Arabia Saudită intenţionează să-şi prezinte candidatura pentru a găzdui Cupa Mondială din 2030 împreună cu Egipt şi Grecia (prezenţa mai multor ţări se explică prin faptul că turneul final al Cupei Mondiale va deveni o competiţie cu 48 de echipe din 2026).

În momentul de faţă, pentru Cupa Mondială 2030, există deja candidatura oficială a Spaniei, Portugaliei şi Ucrainei, anunţată anul acesta.

The post Leo Messi este învinuit că „s-a vândut diavolului”. Contractul care îl pune pe starul argentinian într-o situație jenantă appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 1 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean -autor articole
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code