Flux-stiri

Meghan Markle i-a scris regelui Charles al III-lea o scrisoare. Ce îngrijorări are Ducesa de Sussex cu privire la familia regală

  • Scrisoarea a fost trimisă după ce ducesa a spus, într-un interviu cu Oprah Winfrey, că un regal senior a speculat despre cât de întunecată va fi pielea fiului ei nenăscut.
  • Afirmațiile au aruncat monarhia în criză.
  • Familia regală s-a confruntat cu acuzații de rasism.

Ducesa de Sussex a trimis o scrisoare regelui Charles al III-lea în care își exprimă îngrijorarea cu privire la părtinirea inconștientă a familiei regale, transmite Sky News. Meghan a trimis scrisoarea după apariția ei cu Prințul Harry la emisiunea Oprah Winfrey în martie 2021. În interviu, Meghan a susținut că un membru al familiei regale a speculat despre cât de întunecată ar fi pielea fiului lor nenăscut.

Afirmațiile au aruncat monarhia în criză, în timp ce familia regală s-a confruntat cu acuzații de rasism. Sursa din Daily Telegraph a susținut că asta ar fi parte din motivul pentru care Meghan nu participă la încoronarea Regelui, susținând că simte că nu a primit un răspuns satisfăcător la preocupările sale.

Ziarul relatează că scrisoarea lui Meghan a fost trimisă ca răspuns la o scrisoare a regelui Charles al III-lea, care era prințul de Wales la acea vreme, în care acesta și-a exprimat tristețea pentru despărțirea în familie.

Se spune că scrisorile ar clarifica, de asemenea, identitatea seniorului regal care a făcut comentariul, atât Meghan, cât și Charles recunoscând că observația nu a fost făcută cu răutate. Rapoartele scrisorii vin cu săptămâni înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea la Westminster Abbey, pe 6 mai.

Harry, care și-a dezvăluit relația tulbure cu Familia Regală în emisiunea și autobiografia sa de pe Netflix, va fi martor la încoronarea Regelui și a mamei sale vitrege, Regina Camilla.

Citește și

The post Meghan Markle i-a scris regelui Charles al III-lea o scrisoare. Ce îngrijorări are Ducesa de Sussex cu privire la familia regală appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code