leontiuc Editoriale

Pentru Înviere au fost amenzi și patrule de poliție, pentru Fritz și partidul LGBT fără amenzi și distanțare

 


Un mesaj întâlnit pe whatsapp, este al preotului orodox PETRICĂ ZAMELA dar la acest mesaj achiesez și-l exprim însușit
Seara de 27 septembrie 2020, in Timișoara. Daca imaginile acestea ar fi fost surprinse in noaptea de Paști, toată presa ar fi tunat împotriva Bisericii. Preoții și credincioșii ar fi fost amendați și trimiși în judecată, iar orice deces survenit după Înviere, s-ar fi datorat creștinilor.
În noaptea “sfântă” a alegerilor, pandemia a fost sistată. Oamenii au sărbătorit, s-au adunat cu sutele, miile, s-au îmbrățișat, l-au purtat pe brațe pe ales, s-au pupat, etc, etc. Nimeni, nu a mai ținut seama de nici o regulă: nici tu distanță, nici tu mască, nici tu dezinfectante, nici mănuși, nimic, nimic, nimic! Nimeni nu s-a mai temut nici de lege, nici de amendă, nici de virus, nici de moarte.
În Noaptea Sfântă a Învierii Domnului, ne-am temut… de moarte, de autorități, de amenințarea mai marilor că vom avea înmormântări dacă vom merge la Biserică. Nimeni n-a venit să-L îmbrățișeze pe Hristos, să celebreze Învierea Lui. Nimeni nu a mai auzit Cuvântul Lui: “Eu sunt învierea și Viața”. O, cât de pustii erau bisericile! Ce tăcere sinistră! Ce creștini obedienți, dar puțin ascultători! Da, erau interdicții și atunci, ca și acum. Și românii, când e vorba de Hristos și de Biserică, respectă cu sfințenie legile statului. Iar când e vorba de stat nu mai respectă legile statului. În Noaptea de Paști toți creștinii s-au temut de lege, de amenzi, de virus. În Noaptea Învierii s-au temut de moarte. De ce? N-aveau bucuria, n-aveau credința, n-aveau dragostea care să te facă să nu te temi de nimic. Și să-ți asumi orice risc.
Din toate acestea reiese iubiți creștini din România, câtă dragoste de Dumnezeu avem. De fapt NU AVEM!
Noaptea „sfântă”…a alegerilor.
Noapte buna România! Somn ușor creștini! De acum dormiți că vânzătorul este mai aproape decât gândiți

de aici, doar concluzia mea

Vom  asista  la  un  tip  nou  de dictatură în care minoritatea LGBT nu se bucură de o și mai mare libertate ci caută interzicerea drepturilor creștinilor. De fapt cu ajutorul IslamArfatului cam asta s-a și întâmplat. Cei surprinși de înviere încălcând normele au fost amendați, cei din Piața Operei aplaudând partidul LGBT sub aceeași lege, încălcând orice normă de protecție în pandemie, nu au fost sancționați deloc. Nu cumva Poliția Română a manifestat părtinire politică și persecuție religioasă deopotrivă? Domnule Marcel Vela, DEMISIA !

Marius Leontiuc

(Visited 113 times, 1 visits today)

Hits: 139

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code