Flux-stiri

Primele imagini cu „Moskva” aruncată în aer de rachetele ucraniene

  • Imaginile par a fi fost făcute de pe o navă de salvare aflată lângă Moskva și arată avariile din partea stângă a acesteia, împreună cu flăcările care ard sub punte și un nor gros de fum negru.
  • Imaginile nu au fost confirmate până în prezent de nicio autoritate de stat din Ucraina sau Rusia.
  • Forțele armate ucrainene și-au declarat de la început atacul asupra CRUCIȘĂTORULUI din Marea Neagră. Moscova a susținut, însă, că nava a fost avariată de un incendiu, care a dus apoi la scufundare.

Vezi acum primele imagini clare cu „Moskva” după ce crucișătorul a fost aruncat în aer de rachetele ucrainene.

Imaginile par a fi fost făcute de pe o navă de salvare aflată lângă Moskva și arată avariile din partea stângă a acesteia, împreună cu flăcările care ard sub punte și un nor gros de fum negru.

Imaginile nu au fost confirmate până în prezent de nicio autoritate de stat din Ucraina sau Rusia.

Îți reamintesc că nava de luptă rusească Maskva a fost lovită de două rachete Neptun, care aparțineau armatei ucrainene. A confirmat asta un oficial american al apărării, pentru Washington Post.

Forțele armate ucrainene și-au declarat de la început atacul asupra CRUCIȘĂTORULUI din Marea Neagră. Moscova a susținut, însă, că nava a fost avariată de un incendiu, care a dus apoi la scufundare.

The post Primele imagini cu „Moskva” aruncată în aer de rachetele ucraniene appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code