NEWSNET Evangelical Social Network
Editoriale Flux-stiri

Se închid restaurante și baruri în interior, săli de cinema, teatre, în Timișoara dar școlile rămân deschise.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), întrunit în ședință extraordinară, luni, 12 octombrie, a emis o hotărâre prin care se iau măsuri de limitare a răspândirii Covid-19 la nivelul unor localități unde rata de infectare a depășit 1,5 la mia de locuitori. Sunt 27 de localități în această situație, printre care și Timișoara. Hotărârea intră în vigoare de marți, 13 octombrie. Girocul și alte trei localități cu rata de infectare peste 3 la mia de locuitori nu intră în carantină.
Buziaș – 2,86, Făget – 1,84, Sânnicolau Mare – 2,34, Belinț 1,63, Dudeștii Noi- 3,78, Dudeștii Vechi – 1,6, Dumbrăvița – 2,18, Găvojdia – 2,44, Ghiroda – 2,15, Ghizela – 1,74, Giroc – 2,28, Moșnița Nouă- 2,21, Șag – 1,69, Saravale – 2,34, Teremia Mare – 1,70, Valcani 1,57, Timișoara – 1,91, Cenei – 1,63, Coșteiu – 1,8, Foeni – 5,74, Iecea Mare – 2,21, Jamu Mare – 1,66, Jebel – 3,26, Pesac – 2,97, Pișchia- 1,56, Sânandrei – 1,86, Secaș 2,87.

S-a discutat și situația unor localități în care rata de infectare a depășit pragul de 3 la mia de locuitori. Este vorba despre localitățile:

Dudeștii Noi – 3,78, Foeni – 5,74, Giroc – 3,01 și Jebel – 3,26.
Deși școlile sunt vectorul de infectare, rata a explodat după deschiderea școlilor, cu rea credință, cu intenții islamice guvernul român caută să omoare sectorul HORECA prin deciziile DSP de la nivel local.

Rațiunile prin care se închid restaurantele nu sunt riscurile de infectare ci fanatismul islamic și cel LGBT, ca românii să nu mai mănânce carne de porc.
De Paște și sărbători creștine NU au fost deschise restaurantele. Practic se dorește pe tot adventul , implicit Crăciunul anihilarea spiritului de sărbătoare. Și guvernul născut cu coaliții pro LGBT s-a pliat bine pe acest jihad. Întodeauna islamismul radical face priză cu doctrina LGBT, doctrine incompatibile cu spiritul european, cu tradițiile creștine.
Așa dar, închiderea restaurantelor nu are rațiuni sanitare ci islamice. Dacă erau rațiuni sanitare, școlile erau vizate de astfel de măsuri fiind principalii poli de focare în epidemii. Ne tot întrebăm : de ce sporuri la medicii care stabilesc diagnostic de COVID? pentru a fi mituiți astfel să declare cât mai multe infectări.

sursa foto Leontiuc Marius System Loader

(Visited 1 times, 1 visits today)

Hits: 4


Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii