Stiri din Austria

Variola maimuței: până acum, 160 de cazuri în Austria

Variola maimuței: până acum, 160 de cazuri în Austria. Dintre acestea, 45 de cazuri au fost deja raportate ca fiind recuperate în Registrul de notificări epidemiologice (EMS).

Acest lucru reiese din actualizarea numerelor de caz de pe site-ul Agenției pentru Sănătate și Siguranță Alimentară (AGES) începând de astăzi, citat de ORF.

Citiți și: OMS, variola maimuței a fost declarată drept URGENŢĂ sanitară GLOBALĂ

Variola maimuței: 160 de cazuri în Austria

Aceasta înseamnă că, de luni, au fost adăugate 28 de cazuri. Între timp, a doua livrare așteptată de vaccin împotriva variolei maimuțelor a ajuns în Austria, potrivit Ministerului Sănătății.

Cu cea de-a doua tranșă de 2.000 de doze, urmează să fie vaccinate persoanele de contact ale celor direct afectate și angajații din laboratoarele specializate, a anunțat miercuri ministerul într-un comunicat de presă.

Sunt în curs de desfășurare eforturi pentru a procura vaccinuri suplimentare. În cazul apariției simptomelor, autoritățile din domeniul sănătății recomandă contactarea rapidă a unui dermatolog sau a unui alt medic. Boala contagioasă este de declarare obligatorie.

surse: ORF, ziarulromanesc.at

The post Variola maimuței: până acum, 160 de cazuri în Austria appeared first on Ziarul Românesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 2 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code