Flux-stiri

A apărut „tataia” în stațiunea Mamaia. Statuile moderne, construite pe litoral, au creat controverse

  • La Mamaia, autoritățile locale au venit cu o serie de statui controversate.
  • Un bărbat din Slobozia e supărat că statuile seamănă cu el.
  • Deși e plin de statui la Constanța, lui Hagi tot nu i-au făcut statuie.

Vine tataia la Mamaia! Și vine cu scandal! Primăria Constanța și primăria Mangalia sunt scoase la tablă pentru modul în care cheltuiesc banii publici în proiectele de urbanism. Azi – despre statui.

E frumos așa? Cele mai noi controverse vin după statuile moderne construite pe litoral. Un personaj cu idei controversate în social media de la noi spune că statuile seamănă cu el… și cere 50.000 de euro de la Primăria Constanța și de la Consiliul Județean Constanța pentru că s-au folosit de imaginea lui.

Constanta a început sa isi faca statui în serie în perioada interbelică, atunci când au apărut Mihai Eminescu sau Regina Elisabeta – cu numele ei de scriitoare – Carmen Sylva. În anii 50-60, regimul comunist a continuat – printre personajele scoase în evidență a fost și Anghel Saligny – inginerul care a construit podul peste Dunăre. Problema e că autoritățile nu au grijă nici de acestea – și ele sunt în general afectate de zborul pasarilor.

Cu toate astea, primăria Constanța construiește astfel de statui controversate – dar nu și celui mai cunoscut constănțean din lume – Hagi – așa cum a cerut el cand naționala de fotbal era in top în fotbalul mondial.

SURSA VIDEO: TVR, 3 iunie 1998

The post A apărut „tataia” în stațiunea Mamaia. Statuile moderne, construite pe litoral, au creat controverse appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code