Flux-stiri

Este necesar ca miliardarii să fie taxați suplimentar? Răzvan Botea: „Aceste decizii nu ar trebui lăsate la îndemâna statelor și, probabil, nici ei nu ar fi de acord să decidă țările”

  • Miliardarii ar dispuși să fie taxați mai mult.
  • Un judecător din Texas i-a blocat venitul de 56 de miliarde de dolari lui Elon Musk.
  • Răzvan Botea: „Bill Gates spunea mai demult că nu plătește destule taxe și ar trebui taxat mai mult”.

Cea mai recentă amenințare a lui Elon Musk că va părăsi statul, după ce un judecător din Texas i-a blocat venitul de  56 mld. dolari, ridică din nou o întrebare care se adresează din ce în ce mai des în ultima vreme, scrie cotidianul de business Financial Times. Este necesar ca miliardarii să fie taxați suplimentar? Cei mai bogați au devenit și mai bogați în ultima vreme. Potrivit Forbes, numărul miliardarilor a crescut de 19 ori din 1980 până astăzi.

Ar fi miliardarii dispuși să fie taxați mai mult?

„Cred că ar fi dispuși. Bill Gates spunea mai demult că nu plătește destule taxe și ar trebui taxat mai mult. În cazul lui Musk nu s-ar simți taxarea atât de mult. Aceste decizii nu ar trebui lăsate la îndemâna statelor și, probabil, nici miliardarii nu ar fi de acord cu asta. Multe state, inclusiv România, nu au capacitatea de a gestiona banii. Ar trebui găsită o soluție, de exemplu, să facă ceva anume cu banii aceia. Să înființeze o școală, nu să îi ia statul și să îi împartă cum vor ei”, a declarat Răzvan Botea pentru Aleph News.

Citește și

The post Este necesar ca miliardarii să fie taxați suplimentar? Răzvan Botea: „Aceste decizii nu ar trebui lăsate la îndemâna statelor și, probabil, nici ei nu ar fi de acord să decidă țările” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Lupea Briana


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code